Yaşam

Prime Video Greenlights Dünya Çapındaki Hit Şov The Summer I Turn Pretty’in 3. Sezonu

Birincil Videobu hafta yaptığı açıklamada Güzelleştiğim Yaz dizisinin 3. sezonuna yeşil ışık yaktığını duyurdu. Jenny Han’ın çok satan kitap üçlemesinden uyarlanan Prime Image, özellikle genç kadın izleyiciler tarafından takdir edildi.

Güzelleştiğim Yaz Dizinin ikinci sezonu, Prime Video’nun tüm dizileri arasında halen en çok izlenen ilk 10 içerikten biridir. 14 Temmuz’da yayın hayatına başlayan ikinci bölüm, ilk üç gününde ilk dönemin iki katı izlenme oranına ulaştı.

“Senin hayranların Güzelleştiğim Yaz Amazon ve MGM Stüdyoları Başkanı Vernon Sanders, diziye olan ilgilerinden ve bunu bir Cuma gecesi eğlencesi haline getirmelerinden çok memnunuz” dedi. Jenny Han son derece yetenekli bir yazardır; Hayranlar da heyecanla hikayenin üçüncü bölümünü bekliyor. Bugün, dizinin bir yaz daha devam edeceği haberini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Olağanüstü çalışmaları ve işbirlikleri için Jenny Han, Sarah Kucserka ve Karen Rosenfelt ile wiip’teki arkadaşlarımıza çok teşekkürler.”

Üçüncü Dönem için yeşil ışık, WGA ve SAG-AFTRA grevlerinden önce açıklandı. Bu sendikalarla çalışma koşulları müzakereleri tamamlanmadan üçüncü dönemin inşaatına başlanmayacak.

Güzelleştiğim Yaz Dizinin üçüncü sezonuna dizinin yaratıcıları Han ve Sarah Kucserka liderlik ediyor. Amazon Studios ve wiip’in ortak yapımı olan dizide Han, Kucserka ve Karen Rosenfelt’in yanı sıra wiip’in yönetici yapımcıları olarak Hope Hartman, Mads Hansen ve Paul Lee yer alıyor.

birden fazla nesle yayılan Güzelleştiğim Yaz   Dizi, genç bir kız ile iki erkek kardeş arasındaki aşk üçgeninin yanı sıra annelerin ve çocuklarının sürekli gelişen ilgilerine ve kadın arkadaşların gücüne odaklanıyor. Ergenlikten yetişkinliğe geçiş öyküsü olan dizi, ilk aşkı, ilk kalp kırıklığını ve o mükemmel yazın büyüsünü anlatıyor.

İkinci sezonu her hafta yeni bölümüyle Prime Video’da. Güzelleştiğim YazDizinin dönem finali 18 Ağustos 2023 Cuma günü yayınlanacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberbalya.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu